Nadabán Csaba Hajfelvásárlás
Weboldal alcíme
Bemutatkozás
Árak és részletek
+36 30 966 48 50
e-mail:
hajvasarlas.com@gmail.com

Üdvözöllek!

Hajvásárlás,hajfelvásárlás,hajkereskedelem

Nadabán Csaba vagyok.


2013 óta foglalkozom hajfelvásárlással.

Nem vagyok fodrász, fodrászokkal dolgozom, országosan vágatok és vásárolok még fejen lévő, vagy már levágott emberi hajakat. 

A hosszú haj érték! 

Egy több évig növesztett, gondosan ápolt, festetlen haj, már a levágott 25cm-től értéket képvisel. Sajnos több gyermekes családok, felnőtt nők és férfiak sem tudják, sok esetben, hogy bármilyen okból levágandó hajuk érték. Sajnos naponta rengeteg, eladható hajat vágnak le a földre és söpörnek össze. Sokan és még a fodrászok sem gondolnak bele, nem tudják, hogy hajvásárlás szempontjából értékesíthetőek. Az én célom és vállalkozásom lényege, hogy minél kevesebb olyan haj kerüljön a szemétbe, ami eladható. Fontos tudni, hogy a 25-35cm levágott hajak, lényegesen kevesebb értéket képviselnek. Ilyen hosszúságoknál egy frizura árát hozhatják vissza, és még pár ezer forintot 40cm alatt. Haj eladásnál átlagban 1-20.000Ft értéket jelenthetnek színtől, pontos hossztól, súlytól, ápoltságtól függően és csak festetlenül. Remélem te is úgy gondolod, hogy még az 1.000Ft értékű haj kidobása is pazarlás. A legtöbb hajkereskedő 40-50 centimétertől vásárol hajakat. Én a rövidebb hosszúságot is  vásárolom, és nem csak a legvilágosabb színárnyalatokat (25-30cm bizonyos időszakokban nem). Érdemes szakszerűen vágatni egy levágandó hajat, így részenként akár 5-10cm is lehet pluszban egy haj hossza, értékesebb, ha nem egyben van levágva. Ez kb. 5-15 perc plusz munka egy hajvágásnál, mire elszeparálják, és külön legumizzák a tincseket.

40 centimétertől válik igazán értékessé.

Komolyabb értékekről haj eladásnál 40cm-től beszélhetünk. Itt már számomra 20.000Ft-tól egészen százezres értékeket is elérhet egy levágandó haj, a már említett kritériumokkal. Minél hosszabb egy haj és világosabb, annál nagyobb az értéke. Én grammonként vásárolom a hajat, akár az ezüstöt, nem ránézésre, mint sokan mások. Egy copf elérhet akár 400 grammot is. Így lehet, aki maximalizált pl. 40 vagy 50ezres ajánlatot mond ránézésre egy hajra, az nálam lényegesen többet érhet gramm áraim miatt. Jelenlegi gramm áraim a 25Ft-tól, akár a 800Ft/gramm összeget is elérheti extrém hosszúság esetében. A 100%-os ezüst jelenlegi 250Ft körüli gramm árát tekintve, nem mondható elhanyagolhatónak egy festetlen és ápolt haj értéke. Akik engem választanak,  költségmentesen kapnak új frizurát és országosan kimagasló felvásárlói árért készpénzt, hajukért cserébe. Tapasztalatból mondom, ezen kívül megkönnyebbülést, elégedettséget, jó hangulatot. Egy több éven át, gondosan növesztett haj érték, ne pazarolja el!

Hol szeretnéd eladni, vágatni hajad?

Kérj ajánlatot hajadra pár lépésben

Hétfőtől-Szombatig 10-20h-ig hívható számom:

e-mail:
hajvasarlas.com@gmail.com