Nadabán Csaba Hajfelvásárlás
Weboldal alcíme
Regionális hajvásárlás
+36 30 966 48 50
e-mail:
hajvasarlas.com@gmail.com

Főleg Budapesten vágatok, de vidékről és nagyvárosokból is rendszeresen kapok hajakat. Ebben az esetben vagy leszervezem a vágást egy helyi fodrászattal vagy levágathatodod te is, videóim segítségével. Elpostázva a kézhezvételtől számított napon-másnapon elutalom a megbeszélt összeget, a vágás-frizura egy maximalizált díjával együtt. Lehetőség még valakivel felküldeni a levágott hajat Budapestre és egy megbeszélt időpontban tudom megvásárolni a Nadabán Hair Hajkereskedésben. 

Nézd meg pár vásárlásomat:

Több referenciával és pozitív értékeléssel rendelkezem azok részéről, akik velem vágatták, vagy postázták el hajukat. Ezekből itt: https://www.facebook.com/hajfelvasarlas/reviews/?ref=page_internal ​olvashatsz az értékelésekben.

A postázásához és megfelelő gumizáshoz nézd meg videóimatmat, hogy ne legyen probléma a szállítással kapcsolatban, és biztonsában érkezhessen a haj hozzám. Postázás előtt mindig kérek képet a hajról, a hajvasarlas.com@gmail.com címre és az űrlap kitöltését.

Ajánlatot kérek hajamra:  

Az űrlap kitöltése megkönnyíti az ajánlattételt. Ha nem szeretnéd kitölteni, e-mail-ben várom hajad részleteit, két képpel, aminek részleteit ezen oldal alján találod. 

Ha 24 órán belül nem kapsz választ, és sűrgősnek érzed hajad eladását, kérlek
keress fel telefonon.
Hajadról képet a hajvasarlas.com@gmail.com címre küldhetsz. Ez mindig Feltétele a hajvásárlásnak.

Ha még nem vágattad le: 
Természetes fényben, egy copfba fogott képet és egy kieresztett, kifésült képet.

Ha már levágattad: 
​Akkor csak egy képet a levágott copfról, lehetőség szerint egy mérőszalaggal a haj mellett, és érdemes lemérni grammos mérlegen a pontos súly miatt (a gumikat sose vedd le, nem baj ha azzal méred!).

Kérlek írd bele az e-mailbe a nevedet és a telefonos elérhetőséged, hogy visszakereshessem és felveszem veled a kapcsolatot telefonon a részletek és ár miatt.

Köszönöm.
Elérhetőségem: +36 30 9 66 48 50
Nadabán Csaba