Nadabán Csaba Hajfelvásárlás
Weboldal alcíme
Hajvásárlás Budapesten
Lorem ipsum

Budapesten Újpesten van lehetőség hajvágásra és eladásra, a Nadabán Hair Szalonban. Akik engem választanak, igényes környzetben, költségmentesen kapnak új frizurát és országosan kimagasló felvásárlói árért készpénzt, hajukért cserébe. Tapasztalatból mondom, ezen kívül megkönnyebbülést, elégedettséget, jó hangulatot. Egy több éven át, gondosan növesztett haj érték, ne pazarod el!

Több referenciával és pozitív értékeléssel rendelkezem azok részéről, akik velem vágatták, vagy postázták el hajukat. Ezekből itthttps://www.facebook.com/hajfelvasarlas/reviews/?ref=page_internal ​olvashatsz az értékelésekben.

Nézd meg pár vásárlásomat:

Ajánlatot kérek hajamra: 

Az űrlap kitöltése megkönnyíti az ajánlattételt. Ha nem szeretnéd kitölteni, e-mail-ben várom hajad részleteit, két képpel, aminek részleteit ezen oldal alján találod. 

Ha 24 órán belül nem kapsz választ, és sűrgősnek érzed a hajeladást, kérlek
keress fel telefonon.
Hajadról képet a hajvasarlas.com@gmail.com címre küldhetsz. Ez mindig Feltétele a hajvásárlásnak.

Ha még nem vágattad le: 
Természetes fényben, egy copfba fogott képet és egy kieresztett, kifésült képet.

Ha már levágattad: 
​Akkor csak egy képet a levágott copfról, lehetőség szerint egy mérőszalaggal a haj mellett, és érdemes lemérni grammos mérlegen a pontos súly miatt (a gumikat sose vedd le, nem baj ha azzal méred!).

Kérlek írd bele az e-mailbe a nevedet és a telefonos elérhetőséged, hogy visszakereshessem és felveszem veled a kapcsolatot telefonon a részletek és ár miatt.

Köszönöm.
Elérhetőségem: +36 30 9 66 48 50
Nadabán Csaba