Nadabán Csaba Hajfelvásárlás
Weboldal alcíme
Csatlakozz és növeld a forgalmad!

+36 30 966 48 50
e-mail:
hajvasarlas.com@gmail.com

Jó helyen jársz!

Kedves fodrászok, szalon vezetők! 

Országosan keresek fodrászokat hajvágásokra.

Ha több vendéget szeretnél, és nincs tele a naptárad előre két hétre, nem vásárolsz vagy hosszabbítasz hajat, akkor ez, egy forgalomnövelő lehetőség számodra!

Nálad lehet a következő?

Folyamatosan jelentkeznek hozzám hajvágásokra.

Vidékről és nagyvárosokból folyamatosan jönnek az érdeklődők és persze a legtöbben szeretnék, ha az otthonukhoz közeli fodrászatban vágnák le hajukat, amit megvásárolok tőlük. Ezért nekem érdekem fodrászatokkal és fodrásszal tartani a kapcsolatot, ha jelentkezik valaki vágásra, oda tudjam vinni vagy irányítani a vendéget hajvágásra. Budapesten minden vágásnál jelen vagyok, segítek mindenben, amiben tudok, plusz fotózok, videózok, azaz dokumentálom a vágást, amit helyben fizetek.

Amennyiben nem Budapesten történik a vágás, úgy a vendéget hozzád irányítom, és a következőket kérném tőled:

  • vágd le a haját szakszerűen
  • csinálj előtte-utána képet

A vágást, frizurát itt a vendég fizeti. A többit én már megbeszélem vele.

Ezen kívűl még van lehetőség, egy előre meghirdetett kampányban, a te városodban, szalonodban, egy egész napos hajvásárlós vágásra is, amikor leutazom és jelen vagyok az előre lebeszélt vásárlásokra. Minden frizurát ebben az esetben helyben fizetek.

A TOVÁBBIAKBAN:

A vágás és frizura ára mindig egy előre lebeszélt összeg, ami hosszúságonként változhat. Ha még nem gumiztál így külön, hosszú hajat vágáshoz, küldök videót és képeket, hogy mire kell figyelni és elmondok minden szükséges információt, ha kell (tapasztalatom alapján 90%-ban kell :). A gumizáshoz szükséges gumikat akár én is biztosíthatom, mert van, ami számomra nem megfelelő. Az, hogy nem egy copfban van levágva a haj, hosszúságban jelenthet plusz centiket, külön hosszúságok is mérhetőek, és későbbi feldolgozásukat is megkönnyíti. Egy ilyen szakszerű vágás kb. 15 perc plusz munkát igényel.

Egyben felhívom a figyelmeteket arra, hogy napi szinten százezres értékeket söpörtök össze (nagy tisztelet a kivételnek), ami a lenti videókon is látszik. Ha beesne hozzád, egy ilyen hosszú hajú vendég, érdemes velem felvenni a kapcsolatot, én már 30cm levágandó hossztól vásárolom a hajakat! Ha nincs tele a naptárad előre két hétre, látod ebben a lehetőséget forgalmad növelésére, akkor keress bátran. Ha vannak levágott copfjaid, akkor is érdemes beszélnünk. Minden vágást a fodrász és szalon nevével megosztok facebook oldalamon igény szerint.

Hajpazarlás "Shortéknál"....

Értékmentő hajvágás nálam!